ИСКРЕНИ ЧЕСТИТКИ ОД ВРАБОТЕНИТЕ ВО НАЦИОНАЛНАТА УСТАНОВА „СПОМЕН КУЌА НА ТОДОР ПРОЕСКИ“- КРУШЕВО ПО ПОВОД ГОЛЕМИОТ ХРИСТИЈАНСКИ ПРАЗНИК ВЕЛИГДЕН