Одбележување 10 години од смтрта на Тоше

 

16.10.2017г.

12.00ч. Пречек на маратонците на платото „Гумење“

 

12.30ч. во Спомен куќа на Тодор Проески 

1- Ликовна работилница на студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ -Штип

2- Рецитал за Тоше

3- Поетско-прозно читање на ученици од СОУ-Наум Наумовски-Борче