A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/home/kardiohi/spomenkukatose.org.mk/application/ci_sessions/ci_session6ikm0o7c9eancds8p3eifba1fr3hoi9m): failed to open stream: Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 174

Backtrace:

File: /home/kardiohi/spomenkukatose.org.mk/application/controllers/Pages.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/kardiohi/spomenkukatose.org.mk/index.php
Line: 261
Function: require_once

Спомен куќа Тоше Проески

Изложба на традиционални влашки носии „Златниот Извор“

НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ ве поканува на самостојна изложба на проф. доцент Ванѓа Д. Кузманоска од универзитетот во Штип со наслов „Златниот Извор“ која ќе биде изложена од 12.07.2018 до 30.07.2018 год. во просториите на Националната Установа.
Мостри за изложбата се оригинални Влашки носии од источниот регион на Р. Македонија.
Поставката најде соодветно место за свое изложување во музејот на Тоше во Крушево, место кое како главен етникум се власите, нивните обичаи традиција и култура.
Повелете и посетете го музејот и изложбените поставки на проф. доцент Ванѓа Д. Кузманоска.
 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/kardiohi/spomenkukatose.org.mk/application/ci_sessions)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: