Крушево Workshop 2017

Крушево Workshop 2017 Ви ја претставува музичката работилница за гитара со нашиот виртуоз на гитара Дамјан Пејчиноски. Учеството е бесплатно!

Пријавете се со испраќање на порака со вашето име, презиме и датум на раѓање во инбокс на Krusevo Workshop