КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ПРЕСРЕТ НА ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН - 1ви АВГУСТ од 16.30-22.00ч. ВО НУ СПОМЕН КУЌА ТОДОР ПРОЕСКИ КРУШЕВО - БИДЕТЕ ХУМАНИ КАКО НАШИОТ ТОШЕ