НУ Спомен куќа на Мајка Тереза - Скопје и НУ Спомен куќа Тодор Проески имаат чест да Ве поканат

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза - Скопје и НУ Спомен куќа Тодор Проески имаат чест да Ве поканат на отварање на изложбата: „Мајка Тереза - вечниот ангел на милосрдието“.