ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 5 ГОДИНИ ОД ОТВАРАЊЕТО НА СПОМЕН КУЌА ТОДОР ПРОЕСКИ

   

ОТВОРЕНА ПОКАНА

Почитувани,

Добронамерници, пријатели и почитувачи на делото на нашиот и ваш Тоше, на ден 23.04.2016г. во 12часот во НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ во Крушево ќе се одржи коктел прием по повод 5 години од отварањето на националната установа.