Одбележување на денот на раѓање на нашиот Тоше 25.01.2017г.

За ова одбележување ќе бидат претставени фотографии од неговите концерти и патувања, средби со обожавателите, кои ќе бидат изложени во нашата спомен-куќа на Тодор Проески . Исто така посетителите ќе имаат можност за првпат да ја слушнат и инструменталната верзија на темата „Никада“, а во исто време ќе се одржи и редовната крводарителска акција.