Светулка Божја

Голема благодарност кон луѓето кои се потрудија за оваа песна да изгледа вака ...
Текст: Миодраг Врчаковски
Композитор: Роберто Панчевски
Аранжман: Кире Костов
Продуцент: Кире Костов
Песната „Светулка Божја“ е посветена на Тоше Проески
Изведувачот на песната е Тања Кочовска